Den perfekta underhållningen till ett företagsevent

Olika former av underhållning som man kan boka till sitt evenemang

Vare sig man vill ha musik, jonglering eller annan form av underhållning  så gäller det att tänka igenom vad som passar ens evenemang bäst. Har man ett tema till evenemanget eller är temat fritt? Exempelvis om man tänker sig ett cirkustema så kanske det passar med luftakrobatik, jonglering eller en magiker?

Ett coverband är oftast väldigt uppskattat till företagseventet eller till företagsfesten. Ett grymt coverband jag minns att jag såg hette Rydell & Quick. De var fantastiska, och vilken scenshow de bjöd på. 100% party kan man minst säga, folk var som galna.

Skulle nästan säga att det var något av den perfekta underhållningen till ett företagsevent. Om man gillar fart och drag det vill säga. Jag är ju en sådan person som älskar sådant, när det verkligen händer något och man känner euforin i kroppen tillsammans med pyroteknik och en häftig show.

En annan cool grej var när jag såg en magiker som fick en person att sväva, det sjuka var att det var en person från publiken. Alltså ingen assistent. Det var helt otroligt att sitta några meter ifrån och det gick verkligen inte att se hur han gjorde.

En annan grej han gjorde var att trolla fram ett bowlingklot från tomma intet. Det dunsade i golvet och folk blev helt chockade och sen skrattade de för det var totalt oväntat. Det slutade med stående ovationer. Det var ett av de bästa företagseventen i Stockholm som vi haft.

Den här magikern eller tankeläsaren tycker jag är grym, Colin Cloud. Han var med i Americas Got Talent för några år sedan. Helt otroligt, hur gör karln?

Ibland kan jag tycka att tankeläsning är en av de bästa genrerna av magi. Eftersom det handlar om att läsa tankar, hur kan man liksom veta vad folk tänker. Att man kommer in och gräver i någons huvud. Det måste ju bara vara heeeelt omöjligt, men ändå så går det. Det är det som är så otroligt. Men det är ju det som är grejen, man förstår ju att det inte är på riktigt men det ser ju helt äkta ut.